Cina 3D snacks Mesin Supplier jeung pabrik | Qunlong

3D snacks Mesin

3D snacks Mesin

Pondok Description:

Umum Perkenalan: 3D snacks Processing Line bisa ngahasilkeun snacks 3D atanapi pellets sanyawa jeung sagala rupa wangun jeung minuhan bahan béda & resep Dasar Prosedur of 3D snacks Mesin: Pergaulan - Extruding - Shaping & Compounding - Drying - Frying - cooling Kaunggulan tina sanyawa pellets Extruder Mesin: 3D snacks mesin nawarkeun produktivitas signifikan jeung kaunggulan kualitas dibandingkeun pembuatan mesin pellet dahareun konvensional, jeung produksi kontinyu, gede ...


jéntré produk

Umum Perkenalan:
3D snacks Processing Line  bisa ngahasilkeun snacks 3D atanapi pellets sanyawa jeung sagala rupa wangun jeung minuhan bahan béda & resep

Prosedur dasar 3D snacks Mesin:
Pergaulan - Extruding - Shaping & Compounding - Drying - Frying - cooling
Kaunggulan tina sanyawa pellets Extruder Mesin:
3D snacks Mesin nawarkeun produktivitas signifikan jeung kaunggulan kualitas dibandingkeun pembuatan mesin pellet dahareun konvensional, jeung produksi kontinyu, kalenturan gede, precision thermo-mékanis kontrol parameter jeung automation pilihan pikeun ngahasilkeun produk konsisten tur inovatif.

Sanyawa pellets Tonjolan Line  boga versatility ngolah tipe salah sahiji bahan baku dumasar-aci
Goreng pellets Processing Line  nyadar kontrol efisien aliran ngalembereh tur ngalembereh hawa hasilna aturanana konsisten dina dimensi pellet
parobahan Mudah dina resep jeung produk anyar wangun
Loba sistem masak geus na aya dina pamakéan pikeun ngahasilkeun snacks pellet ti ours fl unprocessed jeung Aci, tapi nu paling sacara internasional dipikawanoh tur dipaké nyaéta sistem masak Tonjolan.

Ngabentuk extruders anu dipaké pikeun bentukna teh pellets, sangkan produk paeh cut atawa extrude cadar atanapi ribbons bisa ngawangun tur motong di jarak ti paeh. Nalika éta bahan baku anu geus tos asak, kawas contona kalayan produk dumasar kentang, aya teu kudu kanggo hambalan masak: proses produksi pellet ieu disebut Tonjolan sakumaha tiis.

Umum Perkenalan:
3D snacks Processing Line  bisa ngahasilkeun snacks 3D atanapi pellets sanyawa jeung sagala rupa wangun jeung minuhan bahan béda & resep

Prosedur dasar 3D snacks Mesin:
Pergaulan - Extruding - Shaping & Compounding - Drying - Frying - cooling

Kaunggulan tina sanyawa pellets Extruder Mesin:
3D snacks Mesin nawarkeun produktivitas signifikan jeung kaunggulan kualitas dibandingkeun pembuatan mesin pellet dahareun konvensional, jeung produksi kontinyu, kalenturan gede, precision thermo-mékanis kontrol parameter jeung automation pilihan pikeun ngahasilkeun produk konsisten tur inovatif.

Sanyawa pellets Tonjolan Line  boga versatility ngolah tipe salah sahiji bahan baku dumasar-aci
Goreng pellets Processing Line  nyadar kontrol efisien aliran ngalembereh tur ngalembereh hawa hasilna aturanana konsisten dina dimensi pellet

parobahan Mudah dina resep jeung produk anyar wangun
Loba sistem masak geus na aya dina pamakéan pikeun ngahasilkeun snacks pellet ti ours fl unprocessed jeung Aci, tapi nu paling sacara internasional dipikawanoh tur dipaké nyaéta sistem masak Tonjolan.

Ngabentuk extruders anu dipaké pikeun bentukna teh pellets, sangkan produk paeh cut atawa extrude cadar atanapi ribbons bisa ngawangun tur motong di jarak ti paeh. Nalika éta bahan baku anu geus tos asak, kawas contona kalayan produk dumasar kentang, aya teu kudu kanggo hambalan masak: proses produksi pellet ieu disebut Tonjolan sakumaha tiis.

Kabéh bahan baku dipaké ku Goreng snacks Mesin  merlukeun masak téh diolah dina munggaran hambalan Tonjolan-masak, dituturkeun ku hambalan shaping tina massa asak, anu tiasa boh Tonjolan tiis luhur-disebutkeun atawa sistem sejenna sanggup méré wangun anu bener kana adonan panas saméméh drying kana.

3D Goreng snacks Mesin  drastis bisa ngurangan sarat spasi lamun dibandingkeun prosés konvensional
parameter Téknis sahiji sanyawa pellets Line Produksi:

model

kapasitas

kakuatan

ukuran

QL-100S

100-150kg / hr

80kw

30 x 5 x 3m

QL-120S

200-300kg / hr

125kw

40 x 5 x 3m

Kabéh bahan baku dipaké ku Goreng snacks Mesin  merlukeun masak téh diolah dina munggaran hambalan Tonjolan-masak, dituturkeun ku hambalan shaping tina massa asak, anu tiasa boh Tonjolan tiis luhur-disebutkeun atawa sistem sejenna sanggup méré wangun anu bener kana adonan panas saméméh drying kana.

3D Goreng snacks Mesin  drastis bisa ngurangan sarat spasi lamun dibandingkeun prosés konvensional

parameter Téknis sahiji sanyawa pellets Line Produksi:

model

kapasitas

kakuatan

ukuran

QL-100S

100-150kg / hr

80kw

30 x 5 x 3m

QL-120S

200-300kg / hr

125kw

40 x 5 x 3m


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali