Cina masak mixer Supplier jeung pabrik | Qunlong

masak mixer

masak mixer

Pondok Description:

Umum Perkenalan: Electric-magnét masak mixer ieu dipaké pikeun masak sarta campur bahan kawas gula cair, sirop, madu sareng granola, muesli, béas pop, kismis, almond, kacang, jeung sajabana Kaunggulan tina Cook Pergaulan Mesin: dipanaskeun kalayan manaskeun listrik-magnét nu dipanaskeun merata sarta gancang, ogé bisa nyimpen hawa pikeun lila metoda Pergaulan anu pangeusina stirrer kalawan nyetir condong husus, nu ngajadikeun stirrer nu noél lengkep sareng pot, sahingga sakabéh bahan bisa dicampurkeun merata sarta ...


jéntré produk

Umum Perkenalan:
Electric-magnét masak mixer  ieu dipaké pikeun masak sarta campur bahan kawas gula cair, sirop, madu sareng granola, muesli, béas pop, kismis, almond, kacang, jeung sajabana

Kaunggulan tina Cook Pergaulan Mesin:
dipanaskeun kalayan manaskeun listrik-magnét, anu dipanaskeun merata sarta gancang, ogé bisa nyimpen hawa pikeun lila

metoda Pergaulan anu pangeusina stirrer kalawan nyetir condong husus, nu ngajadikeun stirrer nu noél lengkep sareng pot, sahingga kabéh bahan bisa dicampurkeun merata sarta euweuh titik buta.
Pergaulan Mesin’s driving system is well sealed to keep clean production procedure.
The mixing stirrer can be lifted for easy pour out and cleaning.
The pot could decline, which is easy to pour out the liquid easily.
Mixing speed can be controlled by transducer.

Parameter teknis ngeunaan Cook Pergaulan Mesin:

model

QL-100C

QL-200C

jilid

100L

200L

kagancangan

24rpm

24rpm

kakuatan

20kw

25kw

ukuran

1800 x 1900 x 2200mm

1900 x 1900 x 2300mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali