Cina Supplier pellets snack Mesin sarta rancang | Qunlong

Pellets snack Mesin

Pellets snack Mesin

Pondok Description:

Umum Perkenalan: snacks pellets Mesin geus serbaguna terpadu paeh-rupi ngabentuk jeung motong Alat anu lega terpadu di garis snack pellet. Prosedur dasar 2D snacks Mesin: Pergaulan - Extruding - motong - Drying - Frying - cooling Kaunggulan tina Goreng pellets Extruder Mesin: Goreng snacks Mesin nawarkeun produktivitas signifikan jeung kaunggulan kualitas dibandingkeun pembuatan mesin pellet dahareun konvensional, jeung produksi kontinyu, kalenturan gede, precisio ...


jéntré produk

Umum Perkenalan:
snacks pellets Mesin  geus serbaguna terpadu paeh-rupi ngabentuk jeung motong Alat anu lega terpadu di garis snack pellet.

Prosedur dasar 2D snacks Mesin :
Pergaulan - Extruding - motong - Drying - Frying - cooling
Kaunggulan tina Goreng pellets Extruder Mesin:
Goreng snacks Mesin  nawarkeun produktivitas signifikan jeung kaunggulan kualitas dibandingkeun pembuatan mesin pellet dahareun konvensional, jeung produksi kontinyu, kalenturan gede, precision thermo-mékanis kontrol parameter jeung automation pilihan pikeun ngahasilkeun produk konsisten tur inovatif.

Pellets snack Tonjolan Line  boga versatility ngolah tipe salah sahiji bahan baku dumasar-aci
Goreng pellets Processing Line  nyadar kontrol efisien aliran ngalembereh tur ngalembereh hawa hasilna aturanana konsisten dina dimensi pellet
parobahan Mudah dina resep jeung produk anyar wangun
Puff pellets Mesin  boga ciri automation , kaasup manajemen resep, mimitian otomatis up na Cicing turun, kontrol Perda hawa pikeun unggal modul, nyata waktu trending tampilan pikeun tiap parameter prosés
2D Goreng snacks Mesin  drastis bisa ngurangan sarat spasi lamun dibandingkeun prosés konvensional
parameter Téknis of pellets snack Goreng Line Produksi:

model

kapasitas

kakuatan

ukuran

QL-100S

100-150kg / hr

80kw

30 x 5 x 3m

QL-120S

200-300kg / hr

125kw

40 x 5 x 3m


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali